Behandlingar

Vi vårdar era leenden

Vi tror att stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Vi vill kunna erbjuda patienterna vård med den senaste teknologin i en behagfull miljö. Vår målsättning är att tillgodose patienters önskemål i behandlingen med högsta möjliga kvalitet. Patienter skall gå från kliniken nöjda och glada med ett friskt och vackert leende.

Vi arbetar i ljusa fräscha lokaler med luftkonditionering. Miljöhanteringsrutiner förhindrar utsläpp till 99%, samt vårt riskavfall omhändertages av godkänt miljöföretag. Miljön för våra patienter och vår egen arbetsmiljö får hög prioritet. Vi anlitar svensk tandteknisk laboratorium , som uppfyller certifieringskraven ISO 9002.

Några ord om tandvårdsrädsla

Orsaken till tandvårdsrädsla, eller så kallad tandläkarskräck, är oftast att patienten haft tidigare negativa erfarenheter hos tandläkaren. Det kan bero på bristande kunskaper hos tandläkaren, dålig dialog mellan tandläkare och patient eller att patienter kanske inte erhållit den tid som behövs för att få en bedövning att verka.

 

Personalen har hög kompetens och ser till att du skall känna dig trygg inför en behandling. Somliga patienter efterfrågar narkosbehandling, men då det är både tidskrävande och kostbart har vi istället valt att genom andra metoder ge en så smärtfri behandling som möjligt